top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVeerle Vanquaethem

Weer een verloren jaar!
Zovelen onder jullie zullen het herkennen. Het hele jaar afgezien: ingrepen ondergaan, gespoten, geslikt, vele uren in ziekenhuizen en dokterskabinetten doorgebracht en toch weer niks.


Alles gelaten en alles uit de weg gezet om toch maar zeker te zijn er alles voor gedaan te hebben en toch opnieuw achterblijven met alleen maar desillusies, pijn en verdriet.


Een verloren jaar is geen verloren leven maar toch is het er één teveel.


Het “opbouwen van mooie herinneringen” tijdens de periode dat je je kinderwens probeert in te vullen is al jaren één van de sleutelpunten in mijn begeleidingstrajecten.


Het invullen van je kinderwens inpassen in je leven en niet je leven bouwen rond de invulling van je kinderwens. 


Dat is de belangrijkste sleutel tot een gelukkig leven tijdens maar ook na je strijd om je kinderwens in te vullen want, zelfs als je kinderwens nooit wordt ingevuld, ligt een vol en gelukkig leven veel makkelijker binnen handbereik als je, in de tijd dat je je wens probeerde waar te maken,  ook je gedroomde leven zo goed mogelijk hebt geleefd.


Het invullen van je kinderwens inpassen in je leven en niet je leven bouwen rond de invulling van je kinderwens. Is dat niet gewoon hetzelfde?


Nee dat is het helemaal niet!


2024 wordt het 8ste jaar waarin De Gekidnapte Kinderwens wensouders helpt om een vol en gelukkig leven te leiden tijdens de moeilijke invulling van hun kinderwens maar ook nadat hun wens in vervulling is gegaan of nadat ze hun droom hebben moeten opbergen.


Wil jij meer weten over dat zo belangrijke zinnetje hierboven, boek op de website een gratis kennismakingsgesprek (online of live) of stuur me een berichtje via de contactpagina.Comments


bottom of page