top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVeerle Vanquaethem

Jij wordt gezocht!

In september gaan de opnames met publiek van start voor het tweede seizoen van TABOE met Philippe Geubels.


In TABOE gaat Philippe op zoek naar de humor in thema’s waar je eigenlijk niet mee mag lachen. Hij gaat op vakantie met zijn gasten, leert hen beter kennen en luistert naar hun verhalen. Op basis van die ervaringen maakt hij een comedy-voorstelling, met zijn gasten op de eerste rij.


In dit tweede seizoen komen o.a. ongewenst kinderlozen aan bod. We willen onze zaal graag vullen met mensen die zich kunnen herkennen in dit thema, en we hopen dat u ons daarbij kunt helpen. We hopen een kleine 200 mensen te verzamelen die zelf ongewenst kinderloos bleven. Zij krijgen dan gratis een ticket voor de voorstelling.


De opname van de aflevering zal op 21 september 2021 plaatsvinden in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De opnames zullen om 18u of 20u30 beginnen, het startuur ligt nog niet vast.


Het publiek krijgt eerst een deel van de human interest te zien, en leert zo de personages van de aflevering kennen. Daarna brengt Philippe zijn comedy. Het is dus geen avondvullende zaalshow, wel een prachtig stukje televisie en een fantastische afsluiter. Zeker niet onbelangrijk: we maken dit programma in de eerste plaats met respect voor onze personages en hun levensverhaal. Het gaat op geen enkel moment om ‘uitlach-televisie’ of iets dergelijks.


Hou je van comedy? Vind je Philippe Geubels goed? Heb je ondanks alles toch zin om te ontspannen en te lachen, al is het dan met het onderwerp dat je veel verdriet doet en waar je normaal helemaal niet zou mee lachen? Zou je graag in het publiek zitten? Stuur dan een mailtje naar lotte.smets@panenka.tv of naar info@degekidnaptekinderwens.be


Groetjes,


Veerlebottom of page