top of page
coaching-fertiliteitsproblemen.png

Coaching bij fertiliteitsproblemen

Waarom kan het nu niet gewoon lukken?

Waarom jij, waarom jullie, waarom kan het nu niet gewoon lukken?

Ziekenhuizen, behandelingen, spuiten, bloedafnames, accupunctuur, yoga, massages…. Wat moet je kiezen en hoe kom je hier in godsnaam door? Waar moet je je aan verwachten? Wat moet je weten? En vooral… kun je je slaagkansen verhogen?

De Gekidnapte Kinderwens helpt je alle opties te overlopen, keuzes te maken en je vooral goed voor te bereiden op die periode van beproevingen en twijfels.

Ik help je bij het verwerken dat jij nu net diegene bent bij wie het niet vanzelf gaat. De meeste mensen slaan die verwerking over met alle gevolgen van dien.

De keuze voor behandelingen, voor het soort behandeling en vooral het nadenken over wat je vooral niet wil en waar je grenzen liggen zijn cruciale stappen in die voorbereiding. Stappen waar slechts een minderheid van de mensen echt goed over praat of nadenkt, ook hier met de nodige gevolgen.

We bepalen samen jouw “ideale” traject en de beste voorbereiding.

 

Herkenbaar?

Weinig mensen in je omgeving begrijpen waar je door gaat?

Het voelt alsof jij de enige bent op de wereld die zoveel pech heeft.

Je hebt nood aan een luisterend oor met ervaring die je helpt keuzes te maken en je voor te bereiden op een moeilijke periode.

veerle_vanqauathem.png

Ga met Veerle op pad...

Telefoneer Veerle voor een afspraak 0495 29 63 96 

of 

Vul het online contactformulier in

 

review.png

Hey Veerle, 

Ik heb juist je laatste blog gelezen en ik moet zeggen dat het zeer herkenbaar is. 

Daarom zou ik einde van volgende week nog eens willen afspreken als dat lukt voor jou? Bedankt voor alles tot nu toe. What a relief dat ik jou gevonden heb! 
Groetjes

H. 

review.png

Dag Veerle, 

Alvast bedankt voor het gesprek. 
Het heeft een knoop waar ik mee zat los gemaakt :)

Groetjes, 

E. 

review.png

Hey Veerle, 

Ik ben je dankbaar voor de hulp, de raad en nog zoveel meer dat ik bij jou, als coach, heb gevonden. Tis ondermeer dankzij jouw hulp dat ik sta waar ik nu sta. 
Jij weet waar ik door moest. 
Vanuit de grond van mijn hart en met tranen (van geluk) in mijn ogen wil ik je bedanken! 

P. 

Er is nog meer...

Of je nu geconfronteerd wordt met verminderde vruchtbaarheid, met een kinderwens zonder dat je een partner hebt, met een partner die geen kinderen wil, met kinderwens in een homoseksuele relatie, met het niet kunnen krijgen van dat zo hard gewenste 2de kindje of met het opgeven van je kinderwens en dus definitieve kinderloosheid, de Gekidnapte Kinderwens werd opgericht om jou maar ook je omgeving, de middelen aan te reiken om je moeilijkheden, twijfels of verlies te verwerken en toch een vol en gelukkig leven te leiden. 

bottom of page